Παντζούρια & Περσίδες Αλουμινίου

Παντζούρια Αλουμινίου

Η  alkon κατασκευάζει παντζούρια αλουμινίου, ικανοποιώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ανάγκη σας για απόλυτη θωράκιση του χώρου σας και σκίαση όταν επιθυμείτε.

Συρόμενα ή ανοιγόμενα παντζούρια, στιβαρές κατασκευές που ολοκληρώνουν αισθητικά και λειτουργικά τα εσωτερικά κουφώματα αλουμινίου και προσφέρουν άριστη ασφάλεια και απόλυτη σκίαση.

  • Διαλέξτε συρόμενα παντζούρια, αν θέλετε να εξοικονομήσετε χώρο και να δημιουργήσετε ένα σύγχρονο και μοντέρνο αισθητικό αποτέλεσμα. Λόγω των τριπλών κλειδωμάτων ασφαλείας που διαθέτουν, θωρακίζετε το σπίτι σας μια για πάντα. Η γκάμα των περσίδων – τετράγωνες μοντέρνας αισθητικής, οβάλ για διατήρηση της όψης που υπάρχει – είναι μεγάλη και ικανοποιεί κάθε απαιτητικό γούστο.
  • Αν το σπίτι σας είναι κλασικό, επιλέξτε ανοιγόμενα παντζούρια δίφυλλα ή τετράφυλλα, με περσίδες αλουμινίου γαλλικού τύπου ή παραδοσιακούς ταμπλάδες αλουμινίου. Η δυνατότητα απομίμησης ξύλου θα τελειοποιήσει το παραδοσιακό αρχιτεκτονικό ύφος. Επιπλέον, η κατασκευή αυτή θα σας εξασφαλίσει τη μέγιστη δυνατή ηχομόνωση και ασφάλεια με κλειδώματα και μεντεσέδες βαρέως τύπου.

Περσίδες Αλουμινίου

Οι Εξωτερικές Περσίδες Αλουμινίου είναι ένα αποτελεσματικό μέσο σκίασης εσωτερικού χώρου, αφού περιορίζουν αρκετά την ηλιακή ακτινοβολία που περνά στο εσωτερικό. Τα βασικά τους πλεονεκτήματα είναι:

  • Στιβαρότητα και αντοχή στον χρόνο, λόγω της φύσης του αλουμινίου.
  • Δυνατότητα βαφής σε οποιαδήποτε απόχρωση είναι και τα κουφώματα αλουμινίου του ίδιου χώρου.

Η διαδικασία της ηλεκτροστατικής βαφής με πιστοποιημένες πούδρες υψηλής αντοχής (υπερανθεκτικά χρώματα) καθιστά το προϊόν διαχρονικό.

Οι περσίδες αλουμινίου μπορούν να κινούνται χειροκίνητα ή ηλεκτρικά, ενώ τοποθετούνται τόσο σε κατοικίες όσο και σε επαγγελματικά κτίρια.