Ενεργειακή Αναβάθμιση

Η alkon αναλαμβάνει ολοκληρωμένα τη μελέτη, τον σχεδιασμό, την κατασκευή και την εγκατάσταση σύγχρονων ενεργειακών κουφωμάτων αλουμινίου, που εναρμονίζονται πλήρως στην αισθητική του δικού σας χώρου, αναβαθμίζουν την ενεργειακή ταυτότητα του σπιτιού σας και παρέχουν το μέγιστο δυνατό επίπεδο ασφαλείας που μπορείτε να έχετε από τα κουφώματά σας.

Τα θερμοδιακοπτόμενα συστήματα που χρησιμοποιεί η alkon για να κατασκευάσει ενεργειακά κουφώματα από αλουμίνιο, εξασφαλίζουν άριστη διπλή ενεργειακή συμπεριφορά. Τον χειμώνα φυλακίζουν τη ζέστη στο εσωτερικό του σπιτιού σας, μην επιτρέποντας στο κρύο να εισχωρήσει σε αυτό, και το καλοκαίρι διατηρούν τη δροσιά στο εσωτερικό και δεν αφήνουν τη ζέστη και τις ακτίνες του ήλιου να αλλοιώσουν την εσωτερική θερμοκρασία.

Τα συστήματα αλουμινίου της alkon, εκτός από την παρεμβολή του πολυαμιδίου -μονωτικού υλικού με άριστες χημικές και θερμικές ανθεκτικές ιδιότητες- διαθέτουν μία έξτρα ζώνη θερμομόνωσης από ειδικό πυρήνα αφρού (τεχνολογία Elvial I2), που διασφαλίζει ακόμα περισσότερο τη μείωση της θερμορροής των προφίλ αλουμινίου. Αποτέλεσμα της έξτρα ζώνης θερμομόνωσης είναι ο βελτιωμένος κατά πολύ συντελεστής θερμοπερατότητας προφίλ Uf σε 1.8 - 2.3 W/Km2 ο οποίος με την κατάλληλη διπλή (Ug = 1.0 W/Km2) ή τριπλή υάλωση (Ug = 0.6 W/Km2) σε ανοιγόμενα συστήματα, δίνει τον χαμηλότερο δυνατό συντελεστή θερμοπερατότητας τελικού κουφώματος Uw. Επιπλέον, τα κεντρικά ελαστικά στεγάνωσης και υάλωσης είναι σχεδιασμένα με ειδικά πτερύγια, έτσι ώστε να μειώνουν αποτελεσματικά τη θερμορροή από τα προφίλ αλουμινίου.

Η alkon για τη διασφάλιση της τελικής θερμικής συμπεριφοράς των κουφωμάτων της από αλουμίνιο, συνεργάζεται με τις καλύτερες εταιρείες κατασκευής ενεργειακών υαλοπινάκων, τοποθετώντας ενεργειακούς υαλοπίνακες 2πλής & τριπλής υάλωσης με 4 εποχών γυαλιά (χαμηλός ηλιακός συντελεστής απορρόφησης, χαμηλός δείκτης απώλειας της θερμότητας, υψηλός δείκτης περατότητας φυσικού φωτός), τα οποία με τα κατάλληλα υλικά σφράγισης, δίνουν το βέλτιστο ενεργειακό αποτέλεσμα.

ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΟΦΕΛΗ

Τι πετυχαίνετε με τα νέα ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου της alkon, που αντικαθιστούν τα παλιά σας κουφώματα:

  • Μόνωση από θόρυβο, νερό & αέρα.
  • Εξάλειψη της εσωτερικής υγρασίας στα κουφώματα τον χειμώνα.
  • Ελαχιστοποίηση έως και 40% της απώλειας θερμότητας στο εσωτερικό του σπιτιού.
  • Ελαχιστοποίηση του ποσοστού της ηλιακής ακτινοβολίας στο εσωτερικό του σπιτιού και ειδικότερα της υπεριώδους ακτινοβολίας, που φθείρει έπιπλα, κουρτίνες, χαλιά.

Με την αντικατάσταση πορτών παραθύρων, χωρίς ανάγκη συντήρησης, πετυχαίνετε μία νέα ποιοτική διαβίωση μέσα από την επαφή σας με το εξωτερικό περιβάλλον, την αξιοποίηση των φυσικών πόρων σε φως και αέρα και την ασφάλεια του προσωπικού σας χώρου.