Ασφάλεια

asfaleiaΣτην alkon έχουμε κατανοήσει ότι η ανάγκη για θωράκιση του προσωπικού σας χώρου είναι πρωταρχικής σημασίας. Τα κουφώματα αλουμινίου είναι το δομικό στοιχείο που παίζει τον σημαντικότερο ρόλο στο ζήτημα της ασφάλειας και για αυτόν τον λόγο εδώ και χρόνια αισθανόμαστε την ευθύνη να κατασκευάζουμε ασφαλή κουφώματα που αντέχουν στον χρόνο.

Σε αυτό έχει συμβάλει το σύγχρονο εργοστάσιο που έχουμε από το 2010 στο ΒΙΟ.ΠΑ. Κερατέας με αυτοματοποιημένα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας (Emmegi) και προσωπικό, που συνεχώς εκπαιδεύεται και εξελίσσεται.

  • Στα ανοιγόμενα συστήματα ο πάγκος τοποθέτησης περιμετρικού μηχανισμού κλειδωμάτων που διαθέτουμε, εξασφαλίζει την τοποθέτηση μηχανισμού κλειδωμάτων γερμανικής προέλευσης, που ασφαλίζει τα ανοιγόμενα κουφώματα σε πάνω από 10 σημεία περιμετρικά.

  • Στα συρόμενα συστήματα χρησιμοποιούμε τις πιο επαρκείς σε ασφάλεια κλειδαριές, που ασφαλίζουν μία μπαλκονόπορτα τζαμιλίκι σε 3 διπλά σημεία – σύνολο 6 σημεία.

  • Στα ανασυρόμενα συστήματα οι μηχανισμοί που τοποθετούμε είναι γερμανικής προέλευσης, βάσει των προδιαγραφών των συστημάτων, και εκτός από τη μοναδική αντοχή που έχουν στον χρόνο, εξασφαλίζουν πολλαπλά σημεία κλειδώματος σε μπαλκονόπορτες μεγάλων διαστάσεων. Επιπλέον, το ισχυρό τους πλεονέκτημα, που είναι η δυνατότητα ανύψωσης φύλλου έως και 400 κιλά, καθιστά αυτά τα συστήματα αλουμινίου πολύ υψηλών μηχανικών αντοχών.

Οι υαλοπίνακες, που επίσης παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στη συμπεριφορά ενός κουφώματος αλουμινίου, μπορούν να αναβαθμίσουν το συνολικό επίπεδο ασφάλειας μιας κατασκευής. Τοποθετώντας π.χ. στρωματοποιημένους υαλοπίνακες (γνωστοί ως τρίπλεξ) στα κουφώματά σας, ελαχιστοποιείτε τις πιθανότητες να πέσει πάνω σας ένα τζάμι, αν σπάσει, καθώς θα μείνει σπασμένο πάνω στο κούφωμα και δεν θα τραυματίσει κάποιον. Στην alkon έχουμε τη γνώση να σας οδηγήσουμε στην κατάλληλη λύση, που ικανοποιεί τη δική σας ανάγκη για ασφάλεια.

Είμαστε περήφανοι που κατασκευάζουμε τα πιο ασφαλή κουφώματα από αλουμίνιο της αγοράς, με ποιοτικά υλικά, σύγχρονη παραγωγή και τοποθέτηση που αναδεικνύει την ποιότητα της κατασκευής.

  • Συστήματα αλουμινίου υψηλών μηχανικών αντοχών.
  • Περιμετρικά κλειδώματα πολλαπλών σημείων σε όλα τα συστήματα.
  • Προηγμένοι μηχανισμοί & πιστοποιημένα εξαρτήματα γερμανικής προέλευσης.
  • Υαλοπίνακες που προσφέρουν έξτρα ασφάλεια προς αποφυγή τραυματισμών (στρωματοποιημένοι – securit).
  • Παραγωγή νέας τεχνολογίας και τήρηση όλων των τεχνικών προδιαγραφών των συστημάτων.

Ποιότητα κατασκευής και τοποθέτησης alkon.