Σχεδιαστικές Συμβουλές

Διαλέξτε τα κουφώματα αλουμινίου που ταιριάζουν στη δική σας προσωπικότητα!

Κατανοούμε ότι ένα πολύ βασικό κίνητρο για την αντικατάσταση των κουφωμάτων σας, είναι η επιθυμία να βελτιώσετε την εικόνα και την αίσθηση που έχετε οι ίδιοι για το σπίτι σας. Τα κουφώματα όχι μόνο “ντύνουν” την εξωτερική εικόνα του σπιτιού σας, αλλά διαμορφώνουν και τις διακοσμητικές γραμμές που θα ακολουθήσετε στο εσωτερικό του. Για κάθε διαφορετικό αρχιτεκτονικό στυλ, υπάρχει το κατάλληλο κούφωμα, που θα ολοκληρώσει το όραμά σας και θα αναδείξει την ομορφιά του χώρου σας.

Με τα ανοιγόμενα συστήματα αλουμινίου της alkon, με παραδοσιακές αρχιτεκτονικές γραμμές και παντζούρια με περσίδες γαλλικού τύπου σε χρώματα από τη σειρά Μesogeios της Neokem ή απομίμησης ξύλου, επιλέγετε κλασικές και διαχρονικές κατασκευές υψηλού αρχιτεκτονικού κύρους.

Με τα συρόμενα συστήματα της alkon, επιλέγετε τετράγωνες και λιτές αρχιτεκτονικές γραμμές στα κουφώματά σας με ρολά ή παντζούρια αλουμινίου, με τετράγωνα φυλλαράκια και περσίδες μεγάλων διαστάσεων και διάτρησης. Έτσι, προσδίδετε ένα σύγχρονο, μοντέρνο και βιομηχανικό αρχιτεκτονικό στυλ στον χώρο σας, ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής.

Το σίγουρο είναι ότι, διαλέγοντας πόρτα παράθυρο αλουμινίου οποιουδήποτε αρχιτεκτονικού στυλ για τον δικό σας χώρο, η alkon είναι σε θέση να σας παρέχει πολλά περισσότερα από αυτό που έχετε ονειρευτεί.