Ποιοι Είμαστε

Οραματιζόμαστε την τελειότητα του δικού σας χώρου!
Προσφέρουμε ολική ποιότητα-ασφάλεια-εξοικονόμηση ενέργειας

Η alkon - ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ είναι μια μεγάλη αλλά και ευέλικτη, σύγχρονη εταιρεία που σχεδιάζει, κατασκευάζει και τοποθετεί πόρτες παράθυρα αλουμινίου και ειδικές κατασκευές, αλουμινίου & σιδήρου, για κατοικίες και επαγγελματικά κτίρια σε όλο τον κόσμο.

Η alkon, μετά από 2 δεκαετίες παρουσίας στον χώρο του αλουμινίου, κατασκευάζει τα κατάλληλα ενεργειακά κουφώματα για κάθε απαιτητικό έργο σε όλη τη χώρα, γνωρίζοντας ότι τα κουφώματα είναι από τα σημαντικότερα δομικά στοιχεία στα κτίρια, τα οποία διαφέρουν από περιοχή σε περιοχή, ανάλογα με τις κλιματικές ζώνες και τις ενεργειακές απαιτήσεις.
Είμαστε πρωταγωνιστές των εξελίξεων που πραγματοποιούνται στον κλάδο του αλουμινίου, σε νέα υλικά, τεχνικές, εξαρτήματα, γι’ αυτό είμαστε σε θέση να πούμε ότι η alkon προχωρά πιο μπροστά από την εποχή, γιατί παρέχει ένα σύνολο υπηρεσιών, που συνεχώς ανανεώνεται και αναβαθμίζεται.

Η πορεία της εταιρείας μας εξελίσσεται έτσι ακριβώς όπως ξεκίνησε.
Νέες κατοικίες & σύγχρονα απαιτητικά επαγγελματικά κτίρια, καθώς και αντικατάσταση των παλιών κουφωμάτων με νέα, αποτελούσαν και αποτελούν τις κύριες δραστηριότητές μας. Οι άνθρωποί μας δίνουν πάντα την πλήρη προσοχή τους και κάνουν πράξη το ευ ζην που έχετε ονειρευτεί.
Από την πρώτη επίσκεψη στον δικό σας χώρο και τη μελέτη των αναγκών σας, μέχρι την υλοποίηση της πιο απαιτητικής κατασκευής, η alkon είναι κοντά σας. Τοποθετεί τα δικά σας ξεχωριστά συστήματα αλουμινίου, με την πιστοποίηση της ποιότητας της εταιρείας που διακρίνεται εδώ και χρόνια.

Περισσότερα/Λιγότερα

Εγκαταστάσεις

ΜΟΝΑΔΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
Η alkon – ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ στεγάζεται σε ιδιόκτητους παραγωγικούς και εκθεσιακούς χώρους, συνολικής έκτασης 3.000m². Το νέο υπερσύγχρονο εργοστάσιο παραγωγής κουφωμάτων αλουμινίου, βρίσκεται στη βιομηχανική ζώνη Κερατέας (ΒΙΟ.ΠΑ. Κερατέας Αττικής).
Ο παραγωγικός εξοπλισμός είναι υπερσύγχρονος και αυτοματοποιημένος, με τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα από την EMMEGI, εξασφαλίζοντας πάντα το ιδανικό αποτέλεσμα.

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ
Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας απαρτίζεται από εξειδικευμένα, συνεχώς εκπαιδευόμενα στελέχη σε όλους τους τομείς και διαθέτουμε δικά μας συνεργεία, τόσο για την τοποθέτηση, όσο και για το service των έργων, προσφέροντας άρτια εξυπηρέτηση.
Τόσο η ποιοτική όσο και η ποσοτική παραγωγή κουφωμάτων αλουμινίου, στηρίζεται στην απόλυτη εξειδίκευση, που διακρίνει τους τεχνικούς παραγωγής της εταιρείας.

ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
O σύγχρονος και μοντέρνος εκθεσιακός χώρος της alkon βρίσκεται στον Άγιο Δημήτριο Αττικής, Αγίων Σαράντα 62 & Γενναδίου, και περιλαμβάνει μεγάλη γκάμα κατασκευών αλουμινίου και όλη τη χρωματική παλέτα Ral, Sable, Mat & Απομίμησης Ξύλου, που καλύπτει κάθε σχεδιαστική λύση και τα πιο απαιτητικά γούστα.
Επισκεφθείτε μας καθημερινά 9.00-15.00 & 17.30-21.00 και το Σάββατο 9.00-14.30.
Οι έμπειροι μηχανικοί μας θα σας προτείνουν ολοκληρωμένες και οικονομικές λύσεις για πόρτες και παράθυρα αλουμινίου, ανάλογα με τον δικό σας χώρο. Θα σας καθοδηγήσουν στην επιλογή του κατάλληλου συστήματος, το οποίο ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες. Μετά τη μελέτη, τον σχεδιασμό και την κοστολόγηση των νέων σας κουφωμάτων, η εταιρεία σάς δίνει ένα ακριβές, γραπτό χρονοδιάγραμμα των εργασιών κατασκευής & τοποθέτησης.

Η κατασκευή πραγματοποιείται σύμφωνα με την οικονομοτεχνική μελέτη, σε ένα σύγχρονο εργοστάσιο με μηχανήματα που αναδεικνύουν τις υψηλές μηχανικές ιδιότητες του αλουμινίου και προσδίδουν στα κουφώματα σάς την υπεροχή της ποιότητας alkon.
Η πολύχρονη εμπειρία των τεχνιτών μας ολοκληρώνει το απαιτητικό στάδιο της τοποθέτησης των νέων κουφωμάτων αλουμινίου με τρόπο γρήγορο, εύκολο και χωρίς προβλήματα, που προκύπτουν από μερεμέτια και νέες παρεμβάσεις.

Τέλος, η alkon δεσμεύεται γραπτώς για την καλή λειτουργία και εφαρμογή των κατασκευών της και σας παρέχει τη δυνατότητα συντήρησης των κουφωμάτων σας εφόρου ζωής, για όλα τα έργα που ολοκληρώνει.

end faq