Προϊόντα alkon

Τα ρολά αλουμινίου μπορούν να τοποθετηθούν στους περισσότερους τύπους κουφωμάτων αλουμινίου και να προσφέρουν μεγάλη ευκολία στην καθημερινή τους λειτουργία, γι’ αυτό αποτελούν την πιο σύγχρονη επιλογή στην ανάγκη για ασφάλεια και σκίαση από τα κουφώματα.

Η alkon κατασκευάζει και τοποθετεί σήτες αλουμινίου, για κουφώματα αλουμινίου, ικανοποιώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ανάγκη σας για άμεση επαφή με το φυσικό περιβάλλον και ταυτόχρονη προστασία από τα έντομα και τα ζωύφια, που είναι ενοχλητικά έως και επικίνδυνα. Επιπλέον, οι σήτες σάς προσφέρουν φυσικό αερισμό, φως και θέα, που βοηθούν στη δημιουργία υγιεινού οικιακού και εργασιακού περιβάλλοντος, ενώ ταυτόχρονα συμβάλλει στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Τα κάγκελα αλουμινίου τύπου ΙΝΟΧ αποτελούν ένα πλήρες συναρμολογούμενο σύστημα για κάγκελα με εφαρμογές για εξωτερικούς χώρους και εσωτερική διακόσμηση, κατασκευασμένο από 100% Αλουμίνιο. Τέλειος συνδυασμός με τα κουφώματα αλουμινίου.

Οι πτυσσόμενες πόρτες ασφαλείας προστατεύουν τον ιδιωτικό σας χώρο, χωρίς να περιορίζουν την κίνηση μέσα σε αυτόν. Επιτρέπουν στο φως και τον αέρα να κινείται ελεύθερα και δεν περιορίζουν τη θέα προς τα έξω.

Τέλος