Γιατί την alkon

αισθητικη αναβαθμιση

Αισθητική Αναβάθμιση

Με τις πόρτες παράθυρα alkon βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής σας, προσφέροντας σε σας και τους οικείους σας ποικιλία ξεχωριστών συνθέσεων αλουμινίου, με ευρωπαϊκό design που αναβαθμίζουν την αισθητική του χώρου σας και του προσδίδουν μοναδικό στυλ & προσωπικότητα.

koumpi-perissotera

ποιότητα alkon

Ποιότητα alkon

Η alkon-ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ είναι από τις πρώτες εταιρείες του χώρου που εφαρμόζει σύστημα ελέγχου παραγωγής – τοποθέτησης – υποστήριξης μετά την πώληση, για τις πόρτες παράθυρα αλουμινίου που κατασκευάζει από το 2003. Και αυτό, γιατί από την αρχή των δραστηριοτήτων μας πιστεύουμε στην ολική ποιότητα σε όλες τις φάσεις της συνεργασίας με τους πελάτες μας.

koumpi-perissotera

ποιότητα alkon

ασφάλεια

Ασφάλεια

Στην alkon έχουμε κατανοήσει ότι η ανάγκη για θωράκιση του προσωπικού σας χώρου είναι πρωταρχικής σημασίας. Τα κουφώματα αλουμινίου είναι το δομικό στοιχείο που παίζει τον σημαντικότερο ρόλο στο ζήτημα της ασφάλειας και για αυτόν τον λόγο εδώ και χρόνια αισθανόμαστε την ευθύνη να κατασκευάζουμε ασφαλή κουφώματα που αντέχουν στον χρόνο.

koumpi-perissotera

ενεργεικαή αναβάθμιση

Ενεργειακή Αναβάθμιση

Η alkon αναλαμβάνει ολοκληρωμένα τη μελέτη, τον σχεδιασμό, την κατασκευή και την εγκατάσταση σύγχρονων ενεργειακών κουφωμάτων αλουμινίου, που εναρμονίζονται πλήρως στην αισθητική του δικού σας χώρου, αναβαθμίζουν την ενεργειακή ταυτότητα του σπιτιού σας και παρέχουν το μέγιστο δυνατό επίπεδο ασφαλείας που μπορείτε να έχετε από τα κουφώματά σας.

koumpi-perissotera

ενεργεικαή αναβάθμιση

εγγύηση και service

Εγγύηση και Service

Κύριο μέλημα των ανθρώπων της alkon είναι η ικανοποίηση του πελάτη, μέσα από την παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών. Γι’ αυτό πραγματοποιούμε και τις πιο απαιτητικές και σύνθετες κατασκευές κουφωμάτων αλουμινίου, που υπαγορεύει η σύγχρονη αρχιτεκτονική.

koumpi-perissotera